Genoptræning

Specialister i skånsomt og effektiv genoptræning

Træning for alle – Uanset alder og nivaeut

Vi bygger broen imellem fysioterapi & fitness

I vores fysioterapi tilbyder vi alt fra krops behandling (hands-on) , superviseret træning samt Personlig træning. Vi er en holistisk klinik men vores udgagngspunkt for din genoptræning, vil altid være evidensbaeseret indsats, samt behandling i henhold til de anbefalede retningsslinier for en given diagnose. Vi behandler alle typer skader og diagnoser dvs. neurologiske, ortopædiske, samt borgere med hjerte kar sygdomme.

Mit navn er Sasa Savic , Jeg er uddannet fra University College Lillebælt og har 13 år i faget som fysioterapeut. I de 13 år har jeg dannet mig en bred erfaring på vederlagsfrie patienter (sclerose, parkinson, CP)

Jeg er hands-on Fysioterapeut og har også stor erfaring og interesse indenfor den biomekaniske del og idrætsfysioterapi. Men som smerte videnskab har været banebrydende inden for fysioterapeuternes forståelse for smerter og hvilken betydning har bevægelse i forhold til genoprettelse og healing af skader. Det har gjort at jeg indenfor de seneste år er blevet meget mere bevist over at alle skader skal håndtæres i forhold til den fase patient er i og kræver forskellig behandling . Jeg har tidligere også arbejdet med elite atleter som boksere Patrick og Miki Nielsen samt adskillige håndbold og volleyball spillere fra de bedste og næstbedste rækker og har selv været en elite fodboldspiller på ungdoms niveau og derfor ved at robusthed er en individuel sag.

Som tidligere mentor på Nørrebro fysioterapi har jeg været en del af specialteam- rygteamet og som har været med til at udvikle behandlings protokoller samt tests og screening af rygpatienter.

Min specielviden ligger i behandling og genoptræning af ryglidelser både akutte, tilbagevendende og kroniske rygsmerter .

Kurser : Osteopati / Mulligan / Mc Kenzie / Akkupunktur / Restitution kurser

Det holdbare forløb

Det holdbare forløb er sammensætning af en grundig undersøgelse, planlægning af forløb i fælleskab med patiente. forløb forventes at foregår i flere faser :
udredningsfasen , implementeringsfase og forbedringsfasen .
Et hvert forløb må forventes at vare fra 1-12 uger

Vi tilbyder specialiseret og intensiv genoptræning af patienter med neurologiske lidelser, såsom sclerose, parkinson og blodprop i hjernen. Vi har fysioterapeuter som har speciale i neurologiske lidelser som kan supervisere ved genoptræning m.m. i vores træningscenter. Vi garanterer en intensiv genoptræning på fagligt højt niveau i rammer der tilgodeser klienter med neurologiske lidelser.

Vi tror ikke på quick fix løsninger. Vi stoler på at grundig udredning of forventningsafstemning er vigtige elementer i den holdbare forløb. Vores forløb vil variere alt fra par uger til 12 ugers tid. Noget af forløb vil kunne varetages af klinten selv derhjem eller i lokal centret

Genoptræning I Ro:boost vil oftest opdeles i flere faser.I opstartsfasen skal man sikre sig diagnostisk og teste styrke, bevægelighed, smerte respons. Dvs. lave en troværdig og præcis sygehistorier. Derefter vil man stimulere skaden til healing samtidig med at man indleder bevægelsesterapi

Forløb vil ofte se ligeledes ud:

  1. Opstart samtale undersøgelse 45 min -problem afklaring tests
  2. Behandlinger på birksen samt El terapi 45 min 4-5 gange
  3. Forbedrings fase træning og retest

Det holdbare forløb

Kaatsu er ikke kun en træningsform , kaatsu er en ny livstil med forungelse og gode resultater skabt på rekordtid
%d bloggers like this: